Filmi in serije

Vojnozgodovinski film PREDAM SE

Vojnozgodovinski film PREDAM SE prikazuje zgodbo oficirja nemške vojske in njegova doživetja na slovenskem ozemlju med drugo svetovno vojno. Njegove uspehe, spopade, bitke in poraze ter vsa doživetja, ki so ga spremljala od prve zmage do poslednjega bega na varno.

Komedija POZDRAV IZ KRVAVIH REVIRJEV

Ko se v Zasavju zgodi serija umorov pošljejo inšpektorja Mlakarja, zvezdo ljubljanske policije da razišče te skrivnostne zločine. Na nitki pa ne visijo le človeška življenja, temveč je ogrožena tudi velika združitev zasavskih občin, ki bo prinesla mir in blagostanje v tamkajšnje sprte doline.

 

Celovečerna kriminalna komedija, ki preko napete zgodbe razgali zasavske, ljubljanske in slovenske sterotipe ter vas sproti še bogato nasmeji.

Dokumentarec ŠTRAJK ...IN SREČNO!

Leta 2014 zgodila zadnja rudarska stavka v Zasavju. Rudarji so se po 3 dneh vztrajanja v jami vrnili na površje in si izborili nazaj kar jim je pripadalo. Ves čas štrajka je bilo živahno tudi izven jame. Pred vhodom v rudnik so se spontano organizirali shodi v podporo rudarjem, raznorazni kulturni programi in tudi ekipa Loke Studia. Ves čas smo bili prisotni, tako v jami, kot nad njo in smo v oko naše kamere zajeli te zgodovinske trenutke, ko se je v Zasavju ponovno prebudila knapovska upornost.

Skeči S.K.R.I.T. na kanalu DVA

Kratki skeči v obliki TV reportaž, kjer se naš prodorni raziskovalni novinar Vili Lihtenštajn ml. loteva pomembnih tem za slovensko družbo. Naj si gre za razprodajo državnega premoženja, ilegalnih migrantov na meji ali pa premiero najnovejšega filma Vojne Zvezd, njegov mikrofon je vedno tam da gnjavi ljudi.

Serija MESTNI REDARJI

Spletna serija, ki spremlja mestna redarja Buldoga in Dobermana med opravljanjem njunih dnevnih zadolžitev. 
Od pisanja kazni za napačno parkirnaje do pregajanja okoljevarstvenih teroristov. Ni je naloge, ki ji ne bi bila kos in ni naloge, ki jo ne bi mogla zamočiti.